A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

Rebel, azaz Lázadó névre hallgat a Calvin Klein legújabb modellje.
2018.03.08.
A rossz idő nem akadály!
2018.03.12.

A RESERVED bejelenti…

2018.03.09. Globális SS18 'I LOVE YOU CINDY'

Kampányának arca: CINDY CRAWFORD

2018. március – a globális highstreet márka, a RESERVED bejelenti, hogy tovább erősítve a világ legnagyobb divatikonjait felvonultató kampány sorozatát, a várva várt 2018. tavasz/nyári  kampányának arca a legendás szupermodell Cindy Crawford.

A RESERVED az 1980-as évek, és az évtizedre jellemző dekadenciairánti tiszteletét fejezi ki a kampánnyal. A pasztell árnyalatú, álomszerű kép a ’80-as évek ikonját, Cindy Crawfordot mutatja, ahogy ellátogat abba az időbe, amikor minden hatalmas és vadonatúj volt: új divat, új zene és új technológia. A kampány visszavisz minket a kazettás magnó, hajspray és hatalmas mobiltelefonok aranykorába. Láthatjuk Cindy-t, amint a napfényes külvárosban táncol, fürdőzvea vintage szappanopera díszletlégies ragyogásban, és hatalmas pick-up teherautóban, amit egy meglepetés vendég vezet…

AZ ‘I LOVE CINDY’ kampány szereposztása és közreműködői tekintetében is sztárokban bővelkedik. Gordon von Steiner rendezésében a szereplők között van Crawford, a StrangerThings színésze:Dacre Montgomery, Eric Roberts és TishGraves. A kreatív ipar vezető szakembereinek közreműködésével, a styling Jay Massacret, a haj AkkiShirakawa, a smink a londoni tehetség, IsamayaFfrench munkája. Az erősen stilizált kampányfilm életre kelti a RESERVED játékos és kiszámíthatatlan világát előtérbe állítva a powerdressinget.

A 2018-as tavaszi kampány nyomdai, webes és közösségi média felhasználásra való képeket és videó tartalmakat egyaránt kínál.

Cindy Crawford csatlakozik a RESERVED kampányarcainak illusztris névsorához, akik között olyan neveket találunk, mint Kate Moss, AdwoaAboah, JourndanDunn, Jon Kortajarena és Irina Shayk.

Kapcsolódó üzlet
Reserved
Jelenleg zárva van
Részletes nyitvatartás
Telefon: +36 20 489 6463
Web: www.reserved.com/hu/hu
Facebook: Facebook oldalunkhoz kattintson ide
Elhelyezkedés: Földszint (0.)