A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

Szevasz Tavasz!
2018.04.09.
Dorko GEISHA női cipő 36-41-es méretig
2018.04.12.

Tavaszi ruhák

2018.04.10. Szárnyaló trendek

A Promodúj fejezetet nyit a történetében, melynek középpontjába a nagybetűs Ruhát helyezi.

,,Minden alakhoz és minden stílushoz’’ illően bemutatja a szezon 10 must-have darabját.

Maxi ruhák

Divatosabb, mint valaha. A maxiruhák felderítik az ünnepeket, a nyaralásokat és a  hétköznapokat! Egyszínű vagy virágmintás, légiességet sugárzó hosszának nem lehet ellenállni.

Átlapolós ruhák

A szabadság érzése a finom körülölelésének köszönhető. A V-nyakkivágás nyakláncot kíván. A derékvonal alatti bővülő szabás teszi igazi must-have darabbá!

Lenvászon ruhák

A lenvászon ruhák végigzongorázzák a nőiesség teljes skáláját: könnyen magaddal viheted a bőröndödben, és áttáncolhatod benne a nyári éjszakákat. Ingnyakés gombsor, a derékon pedig megkötős öv.

Vékonypántos ruhák

Ezek a vékonypántos ruhák csak arra várnak, hogy kiegészítsük őket valamivel: ékszerekkel az ünnepekre, szalmakalappal a nyaralásra, kendővel a nyárestékre. A legjobb barátod lesz a hőségben!

Hímzett ruhák

Csupán tone-on-tone madeira hímzés díszíti ezeket az egyszínű ruhákat. Az anyaga könnyű, áttetsző és megkérdőjelezhetetlenül elegáns. Fehér vagy korall színben felöltöztet minden alkalomra.

Ingruhák

Nőiesség, egyszerűségésstílusosság, a maxi ingruha a szezonálisalapdaraboklistájánakélénáll. A cool sikkmegjelenésörökrekedvenc!

Megkötős ruhák

Ez a lágy esésű ruha lenyűgözi a közönséget csodás részleteivel: pillangó ujjak, varrás nélküli végződések, megkötős övek és nyitott hátrészek.

Madeira hímzéses ruhák

Egy költői ruha szupernőies részletekkel megkomponálva: A madeira hímzés átengedi a napsugarakat, a nyitott hátrészekpedig megadják a plusz báját.

Romantikus ruhák

A virágminták még sosem voltak annyira reflektorfényben, mint ebben a szezonban!Rövid vagy hosszú változatban, de ezek a ruhák biztos, hogy mindenkit megbabonáznak.

Csipkés ruhák

Elegáns gardrób. Mindössze egy kis csipke díszíti ezeket a kreppruhákat. Szupernőies egész nap és szupertitokzatos egész éjszaka… Légy bátor, amikor a hozzáillő kiegészítők közül válogatsz!

Kapcsolódó üzlet
Promod
Jelenleg zárva van
Részletes nyitvatartás
Telefon: +36 30 246 9708
Elhelyezkedés: Emelet (1.)