Facebook Messenger

Közeleg a tavaszi Kuponnapok!
Szeretnéd az akciós kuponokat?

Csatlakozz messengeren
Fontos: A Messenger ablakban kattints az "Indítás" gombra!
Nyári Kuponnapok
2017.05.30.
Őszi Kuponnapok
2017.09.07.

A tenger világa interaktív kiállítás 2017.08.30-09.17.

A tenger világa - interaktív kiállítás az ÁRKÁD-ban
2017. augusztus 30. és szeptember 17. között

Bár a nyári szünetnek már vége, az ÁRKÁD mégis egy szuper, nyári kalanddal A tenger világa című kiállítással várja kedves látogatóit, amely kaland során, a kicsik és a nagyok egyaránt megismerkedhetnek a tenger különleges élővilágával és a tengerészetet segítő eszközökkel.

Az érdeklődők közelebbről szemügyre vehetik majd a híres hajó maketteket, egy tengeralattjárót, valamint a világítótornyok működésével és a felfedezők életével is megismerkedhetnek.
Sőt! A bátrabbak kipróbálhatják, hogy milyen érzés egy igazi, élő tengeri ráját megsimogatni!

Vegyél Te is részt a tárlatvezetésen!

A kiállítás, különböző tengeri témájú szigetekre épül, amely szigeteken - erre az alkalomra képzett - kollégák vezetik majd körbe az érdeklődőket.
A tárlatvezetéseken óvodás és kisiskolás gyermekek vehetnek részt, amely alkalmakra, a helyszínen, személyesen lehet regisztrálni, a rendezvény teljes ideje alatt, hétfőtől-péntekig 16.00 órától, valamint szombaton és vasárnap délelőtt 10.00 órától.
A tárlatvezetések elvégzésével, a résztvevő gyerekek egy matrózoklevéllel lesznek gazdagabbak, amelyet büszkén mutogathatnak majd családtagjaiknak.

Gyertek el Ti is augusztus 30. és szeptember 17. között az ÁRKÁD-ba, és legyen részetek tengernyi kalandban!

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz!


A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Az állatok a kiállítás ideje alatt külön figyelemben részesülnek, hiszen gondozóik folyamatosan mellettük lesznek, figyelik majd a vízhőmérsékletet, miközben a higiéniai szempontokat sem hanyagolják el.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk!