A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

Csokifesztivál az ÁRKÁD-ban
2018.02.06.
Tavaszi Kuponnapok
2018.02.28.

Húsvét az ÁRKÁD-ban Március 16-tól ismét tavaszi pompába öltözik a bevásárlóközpont!

A bevásárlóközpont Látogatóit minden esztendőben a tavaszi virágok utánozhatatlan szépségével, a húsvét magával ragadó ünnepi hangulatával köszönti az ünnepi időszakban.  Idén is arra törekedtünk, hogy valami különlegességgel készüljünk Nektek, kedves Vásárlóink. A 2018-as év ÁRKÁD ünnepi dekorációjában a humor és a viccesebbnél viccesebb figurák játsszák a főszerepet.

A színpompás virágok mellett, négy kis témaszigeten elevenednek meg a kedves és humoros húsvéti elemek. A gyerekek találkozhatnak az udvaron hancúrozó nyulacskákkal, csibecsaládokkal, amint örömmel figyelik és várják, hogy a tojásból kikeljenek a kiscsibék, a levegőben pedig 200db színes pillangó repked körbe-körbe a bevásárlóközpont kupolájában.

A Látogatók kérésére pedigtermészetesen ismét feltűnnek a bevásárlóközpontban az édes kis nyulacskák is! A kis fitos orrú elő nyulacskák remélhetőlegmég többmosolyt és vidámságot csalnak az ÁRKÁD-ba látogatók arcaira.

A húsvéti ünnep közeledtével pedigitt az ideje, hogy teljes szívvel-lélekkel a tavaszra hangolódjatok, készüljetek a napsütésre, a hosszú nappalokra. A kikelettel nem csupán a természet éled újra és borul színekbe és illatokba, de az Árkád Bevásárlóközpont is megújul, felfrissül. Tradícióinkhoz híven mindig a legújabb trendekkel és szolgáltatásokkal várjuk Látogatóinkat, akik a már hosszú ismeretségük során megszokták, és így joggal várják el a legmagasabb minőséget a bevásárlóközponttól. A tavaszi szezon beköszöntével pedig az ÁRKÁD üzletei is felkészülve várják Vásárlóikat, hogy az ünnepekre minden szükséges dolgot betudjanak szerezni, valamint hogy gyermekeik húsvéti fészke is megtelhessen színes és szép, vidámsággal teli ajándékokkal.

Látogassatok el Ti is március 16. és 31. között az ÁRKÁD-ba és készüljetek együtt a bevásárlóközponttal az ünnepekre!

Húsvét, Ünnep, ÁRKÁD