A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

Tavaszi Kuponnapok
2018.02.28.
ÁRKÁD Futófesztivál
2018.05.09.

Interaktív Playmobil kiállítás az ÁRKÁD-ban! 2018. május 2. és május 27. között

Légy részese Te is a kalandnak!

Több száz Playmobil figura tölti meg az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontot 2018. május 2. és május 27-e között. A klasszikus 7,5 cm Playmobil emberkéken kívül hétvégente óriás Playmobil alakokkal is fotózkodhatsz!

A több szigetből álló kiállításon mindenki kiválaszthatja kedvencét, hiszen tűzoltók, rendőrök, állatok, tündérek, kalózok, sárkányok, titkos ügynökök, fáraók, katonák, lovagok és megannyi figura vár kicsiket és nagyokat. A sort még hosszan sorolhatnánk, de jobb ötletünk van – inkább győződj meg róla személyesen!

Mit láthatsz a kiállításon?

  • Tematikus, interaktív Playmobil vitrineket
  • Helyszínen épített Playmobil terepasztalokat
  • Óriás Playmobil figurákat enteriőrökben

Mi is az a Playmobil?

A Playmobil tulajdonképpen egy szerepjáték. A játék egy jellegzetes figurára alapul: ez egy mozgatható fejű, csuklójú és lábú, 7,5 centis ember. Ezek a játékfigurák rengeteg különböző variációban fordulnak elő: létezik férfi, női és gyerek változat is; ruházatuk, hajuk, de még bőrszínük is eltérő lehet.

A Playmobil játékok mindig besorolhatók egy-egy témakörbe. Így például vannak az ókori Egyiptomba illeszkedő figurák vagy középkori kalózok, de akár rendőrök, tűzoltók, is megtalálhatók a kínálatban. A Playmobil évente több új témakört jelentet meg, miközben egyes (régebbi) témakörök gyártását egy idő után megszünteti.

Egy témakörön belül több játék-féle is szerepel a kínálatban. Ezek a játékok természetesen mind összeillenek, és jól kiegészítik egymást - akár témakörtől függetlenül is. A Playmobilok sajátossága, hogy egy-egy játékhoz rengeteg kiegészítő is tartozhat: egészen apró eszközöktől kezdve, különböző járművökön át, a nagyobb épületekig.

Vásárolj és vedd át Playmobil figurádat az információs pultnál!

Az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont ajándék osztó akciót hirdet 2018. május 2-án 7.00 óra és 2018. május 27-én 19.00 óra között. Bármely, az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban kiskereskedelmi tevékenységet folytató üzletben történt, legalább 5.001 Ft összegű vásárlást vagy az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpont szolgáltatója által legalább 5.001 Ft értékben nyújtott szolgáltatást igazoló pénztárbizonylattal rendelkező 18. életévét betöltött személy átvehet Információs pultunknál 1 darab Playmobil figurát.

Feltételek:

  1. Az 5.001 Ft-os összegnek egy pénztárbizonylaton kell szerepelnie (több pénztárbizonylatot nem lehet összeadni!), és csak az aznapi vásárlások pénztárbizonylatát fogadjuk el.
  2. Nem minősül az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontban nyújtott szolgáltatásnak: a csekkbefizetés, számlavezetés, közüzemi és egyéb szolgáltatók által nem a Bevásárlóközpontban nyújtott szolgáltatás (pl. otthoni internet, telefon) kifizetése, ill. ÁRKÁD vásárlási utalvány vásárlása.
  3. Kérésre be kell mutatni a megvásárolt terméket.

Az ajándék átlátszó vagy „zsákbamacska” típusú zacskóban kerül átadásra, melyben 1 db, különböző foglalkozású, 7,5 cm nagyságú, eredeti Playmobil figura található.

Az érvényes pénztárbizonylatot az Információs pultnál dolgozó munkatársunknak be kell mutatni, aki azt lebélyegzi, illetve amely ellenében 1 db Playmobil figurát ad át.

A Playmobil figura osztó akció a készlet erejéig tart!

Vár a Playmobil játszóház!

Próbáld ki a tematikus játszóasztalok izgalmas Playmobil játékait!

A játszóház nyitva tartása:

Hétfőtől – péntekig és vasárnap 10:00-18:00 óra között

Szombaton: 10:00-19:00 óra között

Playmobil játszóház – házirend

1. A játszóházban személyzet felügyeli a gyermekeket, ennek ellenére ott csak szülői beleegyezéssel és felelősséggel hagyható a gyermek. GYERMEKFELÜGYELETET NEM BIZTOSÍTUNK!

2. A szülőknek a nyitvatartási időn belül gondoskodniuk kell gyermekük hazaviteléről.

3. A játszóházban 6 éves kor alatt csak szülői felügyelettel tartózkodhatnak a gyermekek.

4. A játékokat kérjük rendeltetésüknek megfelelően használni, a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkért, balesetért és annak következményeiért a gyermek kísérője vállal mindennemű felelősséget. Annak a gyermeknek a játszóházban való további tartózkodása megtagadható, aki zavarja, veszélyezteti a többieket, ill. nem rendeltetésszerűen használja a játékokat.

5. Kérjük, hogy a gyermekek az életkoruknak és fejlettségüknek megfelelő játékokat használják.

6. A JÁTÉKOKAT, KÉRJÜK NE VIGYÉK KI A JÁTSZÓHÁZ TERÜLETÉRŐL !!! Azoknak elvitele büntetőjogi feljelentést von maga után!

7. Az elhagyott tárgyakért, a játszóterületre bevitt értékekért nem vállalunk felelősséget.

8. A játszóház területére ételt, italt, rágógumit bevinni tilos!

9. A játszóház teljes területén dohányozni tilos!

10. A gyermekek csak tiszta kézzel használhatják a játékokat.

11. Kérjük, ügyeljenek a tisztaságra!

12. Kérjük, hogy beteg (lázas, hasmenéses, hányós, stb.), illetve még lábadozó gyermekeket ne hozzanak a játszóházba!

Fotózkodj hétvégenként a kalóz óriás figurával!

Az alábbi időpontokban, lehetőségetek lesz hétvégente a Fotoplus jóvoltából, a kalóz óriás figurával közös fotót készíteni:

  • Május 5-6-án      14:00-18:00 óráig
  • Május 12-13-án  14:00-18:00 óráig
  • Május 19-én       14:00-18:00 óráig
  • Május 26-27-én  14:00-18:00 óráig