Facebook Messenger

Közeleg a tavaszi Kuponnapok!
Szeretnéd az akciós kuponokat?

Csatlakozz messengeren
Fontos: A Messenger ablakban kattints az "Indítás" gombra!
Őszi Kuponnapok
2017.09.07.
Karácsony az ÁRKÁD-ban
2017.11.20.

Rejtélyek és Rejtvények kiállítás 2017.10.12-29.

Rejtélyek és rejtvények kiállítás
Október 12-29.

Következő nagyrendezvényünkön egy látványos kiállítást lesz lehetősége megtekinteni mindazoknak, akik ellátogatnak az ÁRKÁD Pécs Bevásárlóközpontba. Ezúttal a matematika és a fejtörők világába kalauzoljuk el az érdeklődőket.

Interaktív kiállítás lévén, a "Rejtvények és Rejtvények" kreatív megközelítésben mutatja be a látogatóknak a matematikai jelenségeket. A látogatók számos feladványt megfejthetnek, továbbá kísérleteket végezhetnek, rácsodálkozhatnak dolgokra, gyakorolhatják azokat. Így felismerik, hogy a matematika nem feltétlenül bonyolult, hanem akár élvezetes is lehet.

Ezen a kiállításon megismerkedhetnek a gyerekek a Mini Sudoku-val, Leonardo hídjának kicsinyített mását is lehetőségük lesz felépíteni. De ezeken kívül még számos izgalmas feladat vár megoldásra, például Hangmemória, Golyópiramis, Titkos-kód fejtés, Kenguru-puzzle, Háromszögek árnyékban, csak hogy néhányat említsünk az érdekességek közül.

Jöjjenek el, legyenek részesei eme fantasztikus kiállításnak, mely egyben jelent szórakozást és tanulást is a gyermekek számára.

Csatlakozz Facebook eseményünkhöz is és hívd meg barátaid!