A weboldal használatakor sütik töltődnek le.

Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Kérjük, fogadd el az Adatkezelési Irányelveket!

Őszi Kuponnapok
2018.08.29.

Űrkaland az ÁRKÁD-ban! Szeptember 6-23-ig az űrhajósok és bolygók lesznek az ÁRKÁD középpontjában

A hónap szenzációja az Űrkaland című kiállítás lesz az ÁRKÁD Bevásárlóközpontban, ahol kicsik és nagyok egyaránt megismerkedhetnek az űrkutatás világával. Ezen az érdekes tematikájú családi rendezvényen az űrhajósok, a bolygók és az űrutazás világába nyerhetnek betekintést az érdeklődők.

Az Űrkaland nem más, mint egy interaktív látogatás az űrkutatás világába, ahol a világegyetem témája iránt érdeklődők megnézhetik, sőt meg is tapasztalhatják, hogy milyen űrhajósnak lenni. A kiállítás egy irányított látogatás, ahol számos multimédiás tartalmat tekinthetnek meg az űrkutatás történetéről az Apollo Programtól kezdve egészen napjainkig.

A rendezvény célja, hogy gyakorlatiasan és érdekesen mutassa be, hogyan hódította meg az emberiség az űr világát, illetve szórakoztatva és tanítva hívja fel a figyelmet arra a műszaki fejlődésre, ami ahhoz kellet, hogy megismerjük a világegyetemet.

A kalandnak magyar vonatkozása is van, a 36 évvel ezelőtti magyar űrutazás is témája lesz a kiállításnak.

Az interaktív tárlatra ellátogatók az űrmakett kiállításon megismerkedhetnek a világ leghíresebb űrjárműveivel, a fotókiállításon pedig érdekes felvételeket láthatnak, valamint naprendszer és űrruha kiállítás is várja az érdeklődőket.

Vegyél Te is részt a családoddal és az ÁRKÁD-dal a fantasztikus űrutazáson!

Jelentkezz a tárlatvezetésekre!

A tárlatvezetésekre szeptember 6-23-ig, naponta 15:00 és 18:00 óra között várják az érdeklődőket az ÁRKÁD Bevásárlóközpont kupolájában, amelyre személyesen lehet jelentkezni a helyszínen!

ÁRKÁD! Felszállás! Űrkaland!

Szeptember 6-9. között újítsátok meg 20, 30 vagy akár 50% kedvezménnyel ruhatáratokat az Őszi Kuponnapokon!